google-site-verification: google8b84fdc57cf69f37.html

UW ROTTERDAMSE
BAKKER
SINDS 1951

_

Begonnen als het familiebedrijf dat Bakker
Klootwijk tot op de dag van
vandaag nog steeds is.

 

WIE ZIJN Wij

Bakker Klootwijk is uitgegroeid tot een ambachtelijk bakkersbedrijf dat innovatief en creatief te werk gaat. Producten zoals bijvoorbeeld het Poldervolkorenbrood en Romeo’s zijn door ons ontwikkeld.

Bakker Klootwijk is onlosmakelijk verbonden met Rotterdam. Onze producten vertegenwoordigen het oude ambacht en de trots van de haven. Tegelijkertijd laten we ons inspireren door de nuchtere en vooruitstrevende wereldstad. Het goede van vroeger gecombineerd met ideeën van vandaag. Bakker Klootwijk is de bakker van en voor Rotterdam. Al drie generaties lang. Sinds 1951.

 
WAT DOEN WE

In onze moderne bakkerij, gevestigd aan de Vlierbaan in het Hoofdweggebied in Capelle aan den IJssel, wordt in volledig eigen beheer een ruim assortiment aan grootbrood, kleinbrood en banket geproduceerd. Door gebruik te maken van alleen de beste ingrediënten, vakbekwame brood- en banket bakkers en een uitstekende distributie zijn wij in staat dagelijks versbereide producten van uitstekende kwaliteit te leveren. Daarnaast wordt in onze winkels een groot aantal producten vers afgebakken.

Wij willen producten maken die onze Rotterdamse identiteit vertegenwoordigen: stoer, rauw en nuchter. Lekkere en gezonde producten waarbij helder is wat erin zit, gemaakt door echte Rotterdammers die oog hebben voor een ander. Producten die ons in staat stellen om ons bedrijf te continueren, zodat Klootwijk over 100 jaar nog bestaat!